WEBSIDER

LIAS reklame kan hjelpe deg med å utvikle en estetisk flott, oversiktlig og brukervennlig webside som tydelig utstråler firmaets profil og identitet. Websidene er enkle å administrere og det meste av innhold kan endres direkte fra hjemmesidens forside

mockup


RESPONSIVE

Hjemmesidene vi lager er responsive, som betyr at de fungerer perfekt på alle plattformer der layout automatisk
tilpasses skjermstørrelsen til den besøkende.

home mobile m


REFERANSER

Vi har etterhvert levert mange hjemmesider til store og små bedrifter.

RIBO
RIBO

se mer

Ellingsen Seafood AS
ELLINGSEN SEAFOOD

se mer

Kringla AS
KRINGLA

se mer

Hovde Maritim AS
HOVDE MARITIM

se mer

FREMGANGSMÅTE

 En hjemmeside er bedriftens ansikt utad. Derfor er det viktig at man planlegger godt slik at den
besøkende får et godt førsteinntrykk samt at informasjonen er lett tilgjengelig gjennom et intuitivt grensesnitt.

Møte

Møte

Det er viktig at vi på et tidlig tidspunkt avklarer hvilke funksjoner den nye hjemmesiden skal ha. Vi starter derfor alltid med et møte der vi diskuterer kundens ønsker og behov samt der vi i grove trekk bestemmer oss for hvordan resultatet skal bli mtp. innholdsmengde og layout samt om siden skal ha spesielle funksjoner.
Plan

Plan

Før vi igangsetter arbeidet med utseendet, er det av avgjørende betydning at vi har tekst og bilder klart. Det er alltid en god idé å bruke gode bilder. Det er også lurt å komprimere innholdet så mye som mulig. Mennesker flest er late og vi gidder simpelthen ikke lese om hjemmesiden er proppet full med tekst.
Skisse

Skisse

Når vi er blitt enige om de grove linjene og når materiellet er klart, starter vi arbeidet med layout. I samråd med kunden tilpasser vi utseendet og justerer om nødvendig til tilfredsstillende resultat foreligger.
Koding

Koding

Når kunden er fornøyd med skissene påbegynner vi arbeidet med å få gjort skissene om til en brukervennlig og elegant hjemmeside. Vi kan levere alt av tekniske komponenter som f.eks. nettbutikkløsning, blogg, galleri, bookingsystemer etc.
Opplæring

Opplæring

Når alt det tekniske er ferdig gir vi kunden opplæring slik at oppdateringer og endringer går knirkefritt. Om ønskelig lager vi bruksanvisninger i pdf-format. Om du ikke har lyst til å jobbe med dette selv, kan vi selvsagt ta oss av driftingen av din hjemmeside.
Publisering

Publisering

For at vi skal kunne publisere siden må kunden ha tilgang til et domene/nettstedsnavn. Koder til webhotellet må være tilgjengelig for oss. Om du ikke har domene kan vi selvsagt være behjelpelig med dette.

Lofoten Industri AS - Vorsetøyveien 18 - Postboks 150 - 8301 Svolvær - Tlf: 760 68 500  | Sidene er utviklet av LIAS reklame © 2016